Supa de sparanghel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l supa de pui
  • 1 legatura sparanghel verde ,taiat rondele
  • 100g smintana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul si se pastreaza citeva virfuri Restul se amesteca cu supa de pui,se da un clocot si se paseaza la blender Se adauga smintina si se rastoarna in supiera .deasupra se pun virfurile pastrate

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise