Curatati ceapa si tocati-o marunt. Curatati sfecla si taiati-o bucatele. Opariti rosiile, indepartati pielita si semintele (strangandu-le intre palme) si taiati-le cubulete.
Incingeti uleiul intr-o cratita si caliti ceapa, fara sa se rumeneasca. Adaugati cubuletele de rosie, sfecla, zaharul, sarati, piperati, turnati peste legume otetul si 70 cl de apa si incorporati cubul de concentrat de pasare. Lasati supa sa dea in clocot, acoperiti cratita cu un capac si continuati sa fierbeti supa, la foc mic, circa 30 de minute.
Intre timp, stoarceti jumatatea de lamaie, taiati mararul (cu foarfeca) si amestecati-le - intr-un bol - cu branza de vaci. Gustati sosul de sare si piper si serviti-l impreuna cu supa fierbinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise