Supa de sfecla cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg sfecla rosie
  • -500 grame ciuperci
  • -1 lingura faina
  • -1 pahar smantana
  • -1 lingura zahar
  • -2 linguri otet
  • -1 lingurita unt
  • -sare

Mod de preparare

Se curata sfecla, se spala, se da pe razatoarea de zarzavat si se fierbe 40 de minute in circa trei litri de apa (in oala acoperita). Se strecoara, iar in zeama rezultata se pun ciupercile fierte si tocate cubulete, sarea, zaharul si otetul. Se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se adauga untul frecat cu faina si smantana. Se mai fierbe 4-5 minute.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise