Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingura de ulei si bucatelele de slanina. Se lasa citeva secunde sa se prajeasca se adauga repede, repede usturoiul presat si oul si se invarte pina se intareste oul. Trebuie sa ne miscam repede sa nu se arda usturoiul...
Se adauga apa necesara peste oul cu slanina prajita si se adauga salata si condimentele , potrivindu-se gustul .
Se lasa sa fiarba bine salata. Cind este fiarta , iaurtul se amesteca cu un polonic de supa fierbinte , se stinge focul sub supa si se adauga iaurtul in supa.
Deasupra se pune marar verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise