Supa de rosii cu usturoi

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 1 kg si jumatate de rosii, o ceapa, un morcov, un patrunjel,
  • 3 catei de usturoi.
  • O lingura de unt sau de ulei, 200 g orez, o lingurita de zahar,
  • sare, 2 l zeama de carne.

Mod de preparare

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt.

Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun

impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic.

Cind s-au muiat, se adauga un morcov mic si o

bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne,

sarea, zaharul si usturoiul.

Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pina ce

orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se

lasa sa mai dea citeva clocote, amestecind ca sa nu se

prinda de fund.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise