Morcovii,ceapa,pastarnacul si telina se curata, se spala,apoi ceapa se toaca marunt, iar celelalte legume se rad prin razatoarea cu gauri mari; -ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, verdeata se spala si se toaca marunt,iar rosiile se oparesc cateva minute in apa fierbinte, se decojesc si se taie cuburi; -se calesc in ulei incins,cca 5 minute toate legumele, mai putin rosiile, dupa care se adauga 2 litri de apa(daca mariti cantitatile, mariti si cantitatea de apa); -dupa cca 30 minute de fierbere, se adauga orezul, iar cand acesta este aproape fiert, se pun rosiile ,verdeata si se condimenteaza dupa gust, continuind fierberea inca 10 minute. SFAT: daca supa nu a iesit suficient de rosie,optional se poate pune suc de rosii sau 1-2 linguri de bulion dizolvat in putina apa rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise