SUPA DE ROSII CU OREZ

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1.600 grame rosii; 2.50 grame orez; 3.100 grame morcovi; 4.100 grame ceapa; 5.100 grame pastarnac; 6.100 grame telina; 7.100 grame ardei gras; 8.1/2 legatura de patrunjel; 9.50 ml ulei; 10.sare.

Mod de preparare

Morcovii,ceapa,pastarnacul si telina se curata, se spala,apoi ceapa se toaca marunt, iar celelalte legume se rad prin razatoarea cu gauri mari; -ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, verdeata se spala si se toaca marunt,iar rosiile se oparesc cateva minute in apa fierbinte, se decojesc si se taie cuburi; -se calesc in ulei incins,cca 5 minute toate legumele, mai putin rosiile, dupa care se adauga 2 litri de apa(daca mariti cantitatile, mariti si cantitatea de apa); -dupa cca 30 minute de fierbere, se adauga orezul, iar cand acesta este aproape fiert, se pun rosiile ,verdeata si se condimenteaza dupa gust, continuind fierberea inca 10 minute. SFAT: daca supa nu a iesit suficient de rosie,optional se poate pune suc de rosii sau 1-2 linguri de bulion dizolvat in putina apa rece.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise