Supa de rosii cu galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa de rosii cu galuste

Ingrediente

  • * 500 gr rosii
  • * 2 cutii rosii decojite
  • * 1 ceapa
  • * 1 morcov
  • * 1 telina
  • * 1 ceasca de gris
  • * 3 oua
  • * 3 linguri ulei
  • * piper,sare
  • * leustean verde

Mod de preparare

Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete.

Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete.

Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie.

Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul.

Intre timp facem galustele.Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul bine cu un praf de sare.Cand a devenit pufos se adauga galbenusul,apoi grisul in ploaie.Se condimenteaza cu piper.

Cand s-a fiert bine zarzavatul,dam oala de pe foc.Strecuram supa.Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta.

Se pune din oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat.

Se fac cu lingura galusti care se pun in supa.Se lasa sa fiarba bine grisul.

La sfarsit se adauga leusteanul verde.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise