Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la inabusit sau la fiert in apa rece.Puteti sa pastrati zarzavatul fiert in supa sau il puteti pasa si sa folositi doar pasta obtinuta .
Rosiile se spala , se oparesc cca 1 minut si se lasa sa se racoreasca.Dupa ce s-au racit se decojesc ,se paseaza foarte bine(prin sita,blender sau mixer) si se adauga peste zarzavatul deja fiert sau se amesteca cu piureul obtinut prin pasarea zarzavatului ,se potriveste de sare,piper,se adauga usturoiul tocat marunt,sucul de rosii si se lasa sa mai fiarba impreuna.Daca este cazul puteti adauga si putina apa fiarta. Cand incepe sa clocoteasca lasati focul mic,adaugati in supa cateva linguri de apa rece si incepeti sa puneti cu lingurita din compozitia pentru galuste.Inainte sa luati compozitia umeziti lingurita cu apa rece.
Compozitia de galuste:2 oua ,un praf de sare,putin piper si gris cat sa iasa ca o maioneza. Puteti adauga un varf de cutit de praf de copt (vor creste frumos si vor fi foarte moi).
Cand galustele sunt fierte adaugati patrunjel verde si tarhon verde tocat marunt si opriti focul.
Se serveste rece...Pofta buna!!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise