Supa de rosii cu dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg rosii
  • 60 g taitei
  • 1 dovlecel 250-300 g
  • 2 cepe mici
  • 1 pastarnac
  • cateva frunze de patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cuburi/lingurite concentrat ciuperci sau legume
  • sare, piper, 2 lingurite zahar

Mod de preparare

Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat bucati, cepele intregi si pastarnacul. Adaugati sare, zahar, uleiul si concentratul si lasati la fiert la foc mic 15 minute.

Scoateti pastarnacul si dupa ce se racoreste putin mixati supa si strecurati-o. Dregeti gustul de sare, piper si adaugati taiteii fierti sau instant, patrunjel verde tocat.

Pofta buna.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise