Rosiile, taiate felioare, se fierb cu zarzavatul de supa (ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, telina) si cu semintele de coriandru, apoi zeama se strecoara, zarzavatul si rosiile se dau prin sita si se adauga in supa. Se face putin rantas (din amidon alimentar), se stinge cu supa, se sareaza, se pune putin zahar (brun), iar apoi aceasta compozitie se toarna in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se mai poate adauga putin unt. Cand totul este gata supa se va servi cu putina smantana iar pentru decor se adauga frunze de busuioc verde. Cateva felii de paine prajita,sau crutoane vor intregi savoarea supei. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise