Supa de rosii coapte

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 5 morcovi
  • patrunjel radacina cu tot cu frunze
  • ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru verde
  • busuioc verde
  • sare de mare grunjoasa
  • ulei de masline
  • piper mozaic
  • sare de mare

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua.

Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.

Se pun toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara sarea de mare, piper, crengute de cimbru, busuioc si se stropesc cu ulei de masline.

Se incinge cuptorul la 200 grade C si se da tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.

Se scoate tava din cuptor,se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun paseaza rosiile in blender .

Se mai adauga sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.

Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.

S-aveti pofta!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise