SUPA DE ROSII

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
SUPA DE ROSII

Ingrediente

  • 1 litru de suc de rosii sau 20 de rosii intregi
  • 1 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura partunjel sau busuioc
  • sare si piper
  • 2 pahare apa

Mod de preparare

Se toaca zarzavatul cubulete si usturoiul marunt, se caleste in oala cu uleiul cateva secunde.Se adauga 2 cani de apa,sarea si piperul si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 20 de min.Cand se ia de pe foc se adauga patrunjelut tocat sau busuioc.

Pentru cine prefera se poate adauga fidea(eu am pus) sau galuste din gris.Se poate servi cu 1 lingura de smantana.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise