supa de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 rosiibine coapte
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri verdeata tocata(marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • o lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se inabusa in unt, se adauga rosiile tocate bucati si putina apa .Se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine, apoi totul se paseaza si se pune din nou la fiert, la nevoie se mai pune apa, se adauga verdeata tocata si se pune sare si piper.Se poate servi cu orez fiert separat si apoi pus in supa, sau cu paste fainoase fierte separat, sau cu galuste de gris,cu ochiuri romanesti preparate separat sau cu omleta taiata patratele.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise