Supa de pui pregatita la noul aparat multifunctional Philips Multicooker

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o buc. spata de pui
  • un morcov potrivit
  • jum. albitura
  • o felie de telina
  • un ardei gras rosu
  • o legatura ceapa verde
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • sare,piper,cimbru, patrunjel verde tocat dupa gust
  • Se serveste cu lamaie si ardei iute.

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie si se pune la fiert in 2 l de apa timp de 20 de minute programand BOIL.Dupa oprirea programului se scoate carnea si se adauga zarzavatul tocat (morcov,telina,albitura,ceapa) ,se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Se programeaza 60 de minute STEW.

Intre timp carnea se scoate de pe oase si se taie marunt.

Dupa 40 de minute adaugati rosiile si carnea, mai completati cu apa calda daca mai este nevoie si lasati sa fiarba in continuare. Cu 2-3 minute inainte de termonarea programului adaugati oul batut si patrunjelul.

Lamaia se taie pe jumatate, iar fiecare jumatate se impacheteaza in folie de aluminiu. Se fac cateva gauri pentru a se scurge zeama in momentul stoarcerii...

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise