Supa de pui cu taitei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept pui
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • taitei (cu ou)
  • ulei
  • delikat
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare.

Se curata morcovii si cartofii. Morcovul se taie fasii si cartofii cuburi. Se pun la fiert in apa cu delikat si un strop de ulei.

Cand pieptul este aproape fiert se scoate si se taie cubulete mici si se adauga peste legume. Se potriveste la gust cu sare si piper si se lasa la foc pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga taiteii si dupa 2-3 minute se stinge focul. Se presara patrunjel.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise