Se curata morcovii, radacina de patrunjel,radacina de telina, ceapa si usturoiul. Se taie pe lung morcovii, telina si patrunjelul. Ceapa si usturoiul raman intregi.
Se spala carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu legumele.
Se spumeaza ori de cate ori e nevoie pentru a nu se tulbura supa.
Cand carnea si legumele sunt fierte, se strecoara supa. Se pastreaza 3 morcovi, si cateva bucatele de carne de pui, se pune iar pe foc, iar cand fierbe se adauga taieteii.
Se lasa la fiert si cand taieteii sunt gata, se stinge focul, se adauga patrunjelul tocat marunt si se tine oala acoperita pentru 15 minute.
Se serveste calda cu piper.
Legumele ramase se pot folosi la alte mancaruri, cum ar fi salata de beof.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise