Supa de pui cu mazare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceasca de orez
  • 3 oua
  • 1/2 lamaie
  • 200g mazare
  • patrunjel/sare/piper alb

Mod de preparare

Se spala si se curata carnea,care se pune la fiert in apa rece cu sare.Se acopera cu apa,care trebuie sa treaca peste carne cu cel putin 2 cm.Se acopera oala si se pune la fiert.Se spumeaza de mai multe ori.Dupa ce a fiert carnea,aceasta se scoate si se da deoparte,iar in zeama se pun orezul si mazarea sa fiarba.Se amesteca ouale intregi cu sucul de lamaie si se toarna peste ele o cantitate mica din zeama in care fierbe orezul .Se pune incet,astfel incat ouale sa nu se intareasca.Apoi compozitia de oua se toarna in oala,amestecand.Se adauga si carenea taiata bucati.Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc maxim un clocot.Se serveste cu patrunjel.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise