Supa de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • O ceapa mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 4 litri si apoi puiul taiat in bucati, impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mediu si spumati. Cand a fiert si apa este clara, adaugati zarzavaturile taiate marunt/eu le-am dat prin robot. Dati focul foarte mic si lasati pana acestea sunt fierte. Adaugati fideaua, lasati 5-8 minute, apoi puneti delikat si piper dupa gust. Inchideti focul si puneti patrunjel proaspat tocat.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise