supa de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oasele si pielea de la 4-5 bucati de piept de pui,
  • 2 cuburi de carne de vita sau de pui,
  • putin chimen,
  • 1 foaie mica de dafin,
  • 1 lingurita pasta de rosii,
  • galuste de gris.

Mod de preparare

Se fierb oasele si pielea in 1,5 litri de apa, impreuna cu condimentele, timp de 35 de minute.

Se adauga cuburile de supa concentrata, de vita sau de pui, si galustele.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise