Supa de praz cu busuioc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 500 g praz
  • 3 cartofi potriviti
  • patrunjel
  • frunze de busuioc verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • crutoane
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 1 cm. Morcovii se rad iar ceapa se toaca marunt dupa care sunt calite in ulei impreuna cu prazul.

Dupa ce s-au inmuiat se adauga 2 1/2 litri de apa care a fost incalzita separat, cartofii care au fost taiati cubulete si sare dupa gust.

Se tine la fiert pana ce cartofii sunt patrunsi sau inmuiat.

Se stinge focul si se drege cu 1 lingura de smantana si piper dupa gust.

Se serveste cu patrunjel verde, frunze de busuioc verde si crutoane.

Se mai adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise