Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt,
  • 400g carne tocata (pulpa de pui),
  • 4 linguri praf de curry,
  • 300g praz taiat rondele,
  • 500ml supa de carne de pasare,
  • 400g crema de cocos (din comert),
  • 4 portocale,
  • sare,
  • 1 1/2 linguri de zahar de trestie brun ,
  • 1 lingura ouzo (tuica de anason);

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute.

2. Se toarna in tigaie supa de carne, crema de cocos si, pe foc mic, se fierb inca 10 minute.

3. Se curata portocalele, se indeparteaza si partea alba amaruie a fructelor si se desfac in bucati, care se amesteca cu ouzo si se pun in supa si se condimenteaza cu sare si cu zaharul de trestie.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise