Ceapa o taiem cubulete, telina la fel si le punem la calit in 3 linguri ulei de masline. Le lasam la foc mediu cam 7-8 minute, apoi adaugam morcovii rondele si cimbrul impreuna cu frunza de dafin si feniculul, mai lasam 5 minute, usturoiul pisat il punem cu 1 minut inainte de a lua tigaia de pe foc.
Rasturnam continutul tigaii in vasul de la Multicooker, adaugam rosiile, 1 l apa, cartofii curatati si taiati cuburi, asezonam cu sare si piper si setam functia Boil pentru 20 minute.
Dupa 20 minute adaugam dovleceii taiati felii si mai fierbem 5 minute. Pestele il taiem in patrate de 2 cm si le punem in supa, mai lasam la fiert 5 minute. Supa este gata, aparatul cand se opreste pastreaza supa calda pentru servire :).
Gustam si daca e nevoie mai asezonam cu sare si piper. Servim cu patrunjel proaspat, pofta buna!
Reteta pregatita de Alina, @luckycake.ro cu aparatul Philips Multicooker.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise