Supa de peste cu coreandru

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g file de peste fara solzi
  • pentru marinata:
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita zahar
  • citiva stropi sos soia
  • 1 lingurita malai dizolvat in apa apr. 1 lingurita (15 ml)
  • citeva fire de coriandru proaspat
  • 1.2 litri apa

Mod de preparare

Se taie pestele felii subtiri. Feliile nu trebuie sa fie prea mari. Intr-un castron mai putin adinc, se amesteca ingredientele de marinata, se adauga pestele si se amesteca incet, ca sa se unga bucatile peste tot. Se acopera vasul si se lasa 30 min la frigider. Se spala coriandru si daca firele sunt prea lungi se taie in doua. Se pune apa la fiert. Se adauga feliile de peste marinat si se pune iar pe foc. Se adauga firele de coriandru se da flacara la mic si se lasa 2-3 min, pina cind pestele este gata si devine mat. Supa se serveste in castroane incalzite.

Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise