Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati.
Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. Spre sfarsit se adauga cateva boabe de piper si ramurele de patrunjel. Dupa ce fierberea s-a incheiat, se strecoara supa, iar zeama se pune din nou la fiert.
Taiteii de casa se scutura de faina si se pun la fiert in supa. Se fierb 4-5 minute, se adauga carnea de pasare aleasa si taiata cubulete, si se potriveste gustul cu sare. Inainte de servire se adauga patrunjelul verde tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise