Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper si apa.Se fac perisoare de marimea unei nuci si se pun pe o farfurie.Se acopera si se pun la frigider.
Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se calesta usturoiul la foc mic 1 minut.Se adauga dovleceii,ciupercile si rozmarinul,apoi se prajesc,amestecand din cand in cand,inca 10 minute sau pana se inmoaie.
Se adauga rosiile,bulionul de pui si restul de sare.Cand dau in clocot,se adauga fasolea verde si spaghetele.Se acopera partial cratita si se fierb inca 8 minute.
Se reduce focul si se adauga perisoarele.Se adauga piper si se presara patrunjelul ramas
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise