Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare.
Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul.
Nucile caju se pun la robot cu apa si se mixeaza bine pana se obtine o smantana consistenta care se adauga peste supa obtinut; ,se amesteca usor, se presara patrunjel verde tocat si se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor la o reteta absolut delicioasa. Este reteta de ciorba radauteana, doar ca e de post.
Pentru cei care doresc, pot adauga cativa cativai de usturoi in momentul in care se adauga laptele de caju!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise