Se pune o ala cu apa la fiert (4 litri apa sau cata doriti sa faceti).
Curatam morcovii de coaja ai spalam dupa care taiem feliute cat de subtiri dorim noi.
Ceapa o curatam,o spalam o taiem putin in 2.
Telina o curatam de coaja si o taiem cubulete mai mari.
Pastarnacul il curatam si tot feliute taiem,ardeiul rosu il curatam de seminte si il taiem in bucati mai mari.
Cartofii curatam de coaja ai spalam si apoi ai taiem in 2 si apoi inca in 2 sa fie cubulete mai mari.
Le punem pe toate in oala la fiert,adaugam sarea si 100 ml ulei,le lasam sa fiarba bine apoi adaugam 4 linguri de gris,si patrunjelu taiat marunt,mai lasam 5 minute sa fiarba.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise