Se da prin razatoare varza, telina se taie cubulete sau fasii mici de 1 cm, iar ceapa se taie marunt si se prajesc in untul bine incins impreuna cu feliile de costita afumata. Amestecati mereu ca sa nu se lipeasca sau sa se arda.
Se sting cu o cana de apa si se lasa sa se inabuse timp de 10 minute, dupa care se adauga 1 litru de apa clocotita.
Se aduga mazarea si macaroanele fierte separat.
Dupa cateva colocote adaugati rosiile curatate de pielita si seminte, taiate cubulete.
Dupa ce au fiert rosiile, aduagati usturoiul pisat, piperul si sarea.
O puteti servi calda cu branza rasa deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise