Supa de legume

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: un sfert de kilogram de ciuperci champignon
  • taiate feliute
  • 1 cana cu bulion
  • 3 dovlecei mici
  • albi
  • taiati in bucati
  • 1 pachet mixt de legume amestecate
  • congelate
  • (mazare. fasole teci
  • morcovi si telina)
  • pachetul trebuie sa aiba 1000 kg cel putin
  • jumatate de kilogram de mazare congelata
  • 1 legatura de patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • supa de pui si cateva linguri cu ulei de floarea-soarelui sau de masline.

Mod de preparare

Se pune intr-o oala mare apa, sare si un piept de pui la fiert. Cand puiul a fiert, se scoate si se adauga legumele sa fiarba foarte putine minute, adaugand bulionul si uleiul. Puteti pregati supa, fara a afecta valoarea nutritiva a legumelor, decongelandu-le ca atare, dupa care sa le fierbeti la aburi, apoi sa le lasati foarte putine minute in supa. La final, inainte de servire, se presara piper si sare dupa gust, dar nu prea mult, si patrunjel proaspat, tocat marunt.

In cazul de fata, legumele au fost lasate intr-un dispozitiv de fierbere la aburi, au fost lasate foarte putine minute, pana ce s-au inmuiat putin, abia apoi au fost adaugate in supa. Am procedat asa cu toate legumele.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise