1.Guliile curatate si spalate se taie cubulete.Se calesc in unt ,cu zahar, sare,piper si Knorr Delikat,intr-o cratita acoperita cu capac.
2.Se presara faina ,amestecand usor ,se adauga apa si se fierb pana se inmoie guliile(8-10 minute).
3.Restul de faina se amesteca cu oul si se fac galuste mici ,care se pun in supa.Se adauga ficateii taiati bucati si se mai fierb 3 minute.Cand se serveste ,se adauga smantana si patrunjel verde tocat.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise