Supa de galuste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate pregati cu zeama de carne,supa de legume sau doar cu apa fiarta
  • 1 morcov
  • 1 albitura
  • cateva felii telina
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • patrunjel
  • 1 ou
  • gris
  • ulei
  • sare,piper
  • un varf de cutit praf de copt

Mod de preparare

Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate marunt.Se inabuse si din cand in cand adaugati zeama de carne sau apa fiarta.

Cand sunt gata umpleti oala cu zeama de carne ,supa de legume sau apa fiarta.Cand incepe sa clocoteasca lasati focul mic si incepeti sa puneti cu lingura sau lingurita din compozitie.Inainte sa luati compozitia umeziti ustensila cu apa.

Compozitia de galusti:1 ou ,un praf de sare,putin piper si gris cat sa iasa ca o maioneza si adaugati un varf de cutit de praf de copt(vor creste frumos si vor fi foarte moi).

Cand sunt fierte adaugati patrunjel verde tocat marunt si opriti focul.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise