Eu primul lucru pe care il fac,sunt galustele.Se bat 2 oua,cu o lingurita de ulei,sare,pier si gris..eu nu am masura la gris,il pun la ochi:compozitia sa fie de consistenta moale,dar sa nu curga din furculita!dupa ce le-am facut le lasam la frigider,pana fierb legumele!
Intre timp spalam,curata si tocam legumele,si le punem la fiert!
Cand legumele sunt fierte,oprim supa din fiert, adaugand o cana de apa rece,si punem galustele cu lingurita.Le lasam intai sa fiarba la foc mic.
Dupa ce galustele sunt fierte,potrivim de sare si piper(sau delikat daca vreti,eu nu folosesc)si putem adauga fidea sau taitei si patrunjel tocat!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise