1. se taie gaina bucati, se aleg oasele si pieptul;
2. se pun la fiert in apa cu sare si se asa pana iese spuma;
3. se arunca apa, se spala carnea si se pun iar la fiert timp de o ora;
4. se adauga zarzavatul si se mai lasa o jumatate de ora;
5. cand este fiarta carnea se scoate zarzavatul si oasele, iar pieptul se taie bucatele mici;
6. se adauga taiteii in supa si se mai lasa la fiert 10 minute;
7. la final se toaca verdeata si se pune in supa;
Taiteii:
1. se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc in care se pun ouale si putina sare;
2. se framanta bine pana se obtine o coca tare;
3. se intinde o foaie subtire care se ruleaza si se taie taiteii cu un cutit;
4. se lasa sa se usuce putin.
Pofta buna!
Nota: Se poate servi cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi dupa preferinta!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise