Supa de Gaina cu taitei

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • taitei
  • patrunjel
  • Delikat (de legume)
  • pastarnac
  • sare

Mod de preparare

Se spala gaina. Se pune la fiert cu apa rece, cat sa o acopere si se adauga putina sare.

Cand se ridica spuma, aceasta se indeparteaza cu atentie. Cand gaina este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul (legumele) spalate si curatate.

La sfarsit se adauga taiteii, Delikat de legume si patrunjelul.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise