Supa de fasole uscata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole uscata
  • o ceapa
  • o legatura ceapa verde
  • un ardei gras
  • 2 morcovi
  • o albitura
  • 3 felii de telina
  • o rosie mare
  • 2-3 linguri ulei
  • sare,piper ,cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Fasolea se alege,se spala,se lasa cateva ore la inmuiat, dupa care se va opari schimbandu-se de doua-trei ori apa.In ultima apa alaturi de fasole se adauga la fiert legumele taiate fideluta sau tocate marunt.Se poate folosi si oala sub presiune.

Cand sunt fierte se adauga rosia taiata feliute, ardeiul taiat cubulete,se sareaza si condimenteaza dupa gust,se adauga 2-3 linguri de ulei si se mai fierbe pana sunt fierte bine atat fasolea cat si zarzavatul.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si se opreste focul.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise