Supa de conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 morcovi
  • 1-2 rad patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • knorr.

Mod de preparare

Se curata legumele, morcovii se taie rondele si se pun la calit cu ceapa taiata marunt, intr-un pic de ulei , pina cind acesta capata un pic de culoare galbena.

Se adauga apa, patrunjelul taiat rondele si conopida desfacuta in bucatele. Se potriveste supa de sare, piper si Knorr.

Cind sunt toate fierte, se fac galustele de faina (vezi reteta)si se rup cu o lingurita in supa ce fierbe.

Dupa ce sunt fierte , se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra.

Cine doreste, poate adauga smintina.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise