Supa de conopida

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1conopida potrivita
  • 150 grame smantana
  • 50 g unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ou
  • 2l apa
  • sare sau concentrat de legume[cuburi]

Mod de preparare

Se spala conopida,se curata defrunzulite si se rupe in buchetele,apoi se pune cu apa si sare la foc.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga faina,se amesteca bine apoi se pun cateva linguri de supa.Se continua fierberea la foc mic,pana cand conopida este bine fiarta.Se drege cu ou si smantana si se presara cu patrunjel verde tocat.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise