Supa de conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O conopida mica
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • Knorr
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si se taie marunt. In doua linguri ulei se caleste ceapa si morcovul taiat rondele pina prinde culoarea portocalie uleiul. Se adauga conopida desfacuta in buchetele mici, patrunjelul radacina si gulia .Se pune o lingura Knorr si piper macinat si se lasa sa dea in clocot.

Intr-e timp se prepara galustele , care se fierb sau in supa sau separat.

Cind sunt fierte toate legumele si supa este gata , se adauga patrunjel verde tocat( daca doriti, se poate acri supa cu ce va place si se poate adauga si putina smintina)

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise