Supa de conopida

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g conopida
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel + 1 legatura, frunze
  • 1 telina + 2 frunze
  • 1 ceapa
  • ½ gogosar rosu
  • 1 ardei galben
  • 15 cm, din tija unui praz( partea verde)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita chimen macinat
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare, la scurs. Zarzavaturile, le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Prazul, il taiem fideluta, iar frunzele le maruntim.

Intr-o oala, punem uleiul, adaugam zarzavaturile impreuna cu prazul si lasam 2-3 minute sa se inmoaie putin si sa se patrunda aromele, apoi adaugam conopida. Asezonam cu sare,piper si chimen, turnam apa, cam 10cm peste zarzavaturi si lasam la fiert 30’, dupa care oprim focul, adaugam frunzele si servim supica.

Pofta buna !

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise