Supa de ciuperci

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov (2 buc.), pastarnac (1 buc.), patrunjel (1 buc.), ceapa (2 buc.),
  • sare, smantana (150 gr.), faina (1 lingurita), unt (50 gr.), verdeata,
  • ciuperci (150-200 gr.), apa (1 1/2 l).

Mod de preparare

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si

putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou

la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc

ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa

fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie

se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai

lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga

untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez

care a fost curatat, spalat si fiert separat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise