Supa de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
  • 300g mazare congelata
  • 1l de supa
  • 4 cuburi de branza topita cu ciuperci
  • sare
  • piper
  • 100g rucola
  • 100g ciuperci champignons
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca cuburi.Se incinge uleiul intr-o tigaie,se adauga ceapa,usturoiul,mazarea si supa;se acopera cu un capac si se fierbe 15-20 minute la foc mediu.Se paseaza boabele de mazare pana devin ca un piure.Se incorporeaza branza topita si se amesteca pana se topeste.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Ciupercile se taie felii sau cuburi si se calesc in unt 5 minute,apoi se adauga la supa .Se serveste cu frunze de rucola.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise