Supa de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
  • 300g mazare congelata
  • 1l de supa
  • 4 cuburi de branza topita cu ciuperci
  • sare
  • piper
  • 100g rucola
  • 100g ciuperci champignons
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca cuburi.Se incinge uleiul intr-o tigaie,se adauga ceapa,usturoiul,mazarea si supa;se acopera cu un capac si se fierbe 15-20 minute la foc mediu.Se paseaza boabele de mazare pana devin ca un piure.Se incorporeaza branza topita si se amesteca pana se topeste.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Ciupercile se taie felii sau cuburi si se calesc in unt 5 minute,apoi se adauga la supa .Se serveste cu frunze de rucola.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise