Ceapa si chimenul se pun la fiert cu 1 1/2 l apa, pana este moale ceapa.
In oala in care se va prepara supa se incinge uleiul (fara sa fumege) si se adauga faina si boiaua amestecand la foc mic pana se omogenizeaza, fara sa se prajeasca. Se toarna 1 l apa, amestecand din cand in cand. Se lasa sa fiarba 10 min.
Ceapa fiarta se da prin sita (sau se mixeaza) si se adauga in supa, se amesteca bine. Se toarna apa cu chimen in supa, se sareaza si se da un clocot.
Painea se taie cubulete si se da la cuptor pana devine crocanta.
La fiecare portie se pun crutoane dupa dorinta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise