Supa de castane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 10g.unt,
  • 1 cub de supa de pui,
  • 1 manunchi de rozmarin,
  • 2 lingurite nucsoara,
  • 4 linguri smantana proaspata,
  • 400g. piure de castane,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 500ml.apa;

Mod de preparare

1.Se curata si se taie fin ceapa.

2.Intr-o tigaie ,se topeste untul.Se adauga ceapa.Cand devine transparenta ,se adauga piureul de castane.Se amesteca 2 minute,se pune apa, cubuletul de supa de pui,rozmarinul ,nucsoara, sarea si piperul.Se fierb impreuna 10 minute.

3.Se scoate manunchiul de rozmarin,iar supa se pune in blender .Se mai adauga putina apa calda sau lapte fierbinte in cazul in care supa pare prea groasa.

4.Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si patrunjel verde tocat.

Pofta Buna!

Nota:Este o excelenta supa de Revelion.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise