Supa de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata si se taie in cubulete cartofii, morcovii, patrunjelul(radacina). Se toaca ceapa si toate se inabuse in unt cam 5 minute. Intro oala punem la fiert 2 l apa, cand fierbe, adaugam zarzavatul calit si fierbem cam 30 minute la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust, stingem focul si presaram verdeata. Aceasta ciorba se serveste fierbinte cu smantana grasa.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise