Supa de arpacas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana arpacas
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 g unt
  • 100 g smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 3 l apa
  • patrunjel
  • sare
  • piper praf

Mod de preparare

Se pune la fiert arpacasul cu apa calda, se adauga ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mare. Se lasa ca toate sa fiarba impreuna acoperit la foc domol 1 ora.

Se adauga usturoiul zdrobit si frecat cu putina sare, untul si smantana subtiata cu putina supa si se mai lasa pe foc 4-5 minute.

Se pune patrunjel tocat marunt, sare si piper praf dupa gust.

Se serveste fierbinte.

Se pune si un strop de suflet.

Pofta buna!

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise