supa cu visine si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • visine
  • smantana
  • faina
  • zahar
  • oua
  • razatura de lamaie
  • scortisoara
  • sare

Mod de preparare

Se fierb 4 l de apa, se adauga scortisoara pisata, sarea si faina dizolvata in apa rece. Se continua fierberea cca 15 min , dupa care se adauga visinile si se fierbe in continuare. Se raceste supa putin si se adauga treptat smantana amestecata cu galbeusurile si razatura de lamaie.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise