Supa cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 24 catei de usturoi
  • 10 felii subtiri de paine neagra
  • 100 g branza telemea
  • 2 linguri de ulei de masline
  • (sau 1 lingura de unt topit) cimbru, o cuisoara
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, o crenguta de cimbru, o cuisoara, o lingurita de sare si un praf de piper. Feliile subtiri de paine se taie in patrate mici, se acopera cu branza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava in cuptor cateva minute, pina se topeste branza. Se asaza apoi in castronul de supa si se toarna peste ele supa strecurata. Se serveste foarte fierbinte

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise