Supa cu taitei

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cartof mic
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 3 cepe verzi
  • 1 lingura de ulei
  • 2 rosii de marime medie
  • 750 ml supa de pui
  • 2 lingurite de sos de soia
  • 100 g de legume mixte (la punga)
  • 125 g taitei cu ou subtiri

Mod de preparare

1. Se curata si se taie cartoful ini cuburi. Se curata ceapa verde si se taie marunt. Se taie rosia.

2. Se pune ulei intr-o cratita mare, se adauga cartoful, usuturoiul si ceapa. Se caleste totul doua minute la foc mediu. Se adauga cu grija supa de legume, sosul de soia si amestecul de legume. Se fierbe la foc mediu pentru 12 minute pana cand se inmoaie cartoful.

3. Se adauga taiteii si se mareste focul pana cand supa da in clocot. Se fierbe inca 4 minute.

4. Se pune supa in boluri calde.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise