SUPA CU GALUSTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui
  • - o telina
  • - 2 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - gris
  • - 2-3 oua
  • - o legatura de patrunjel
  • - delicat

Mod de preparare

Se spala puiul, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand puiul e pe jumatate fiert, se adauga toate legumele.Cand s-au fiert, se scot, se strecoara si zeama se pune la fiert iar.Morcovul se poate lasa in supa pentru cei carora le place.

Galustele se prepara din 2-3 oua si gris.Compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea a smantanii.Dupa ce faceti compozitia lasati-o 5 minute sa vedeti daca ramane la fel si nu se intareste prea tare.Apoi in timp ce supa fierbe, dati focul mic si cu o lingura pe care o inmuiati in zeama luati din compozitie.Dupa ce au fost facute galustele, acoperiti partial cu un capac oala si mai lasati sa fiarba aproximativ 15 minute.Se poate servi cu patrunjel tocat pe deasupra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise