Supa crema de stevie - de post, la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 legaturi stevie
  • - o legatura de leurda
  • - 2 cartofi potriviti
  • - o ceapa
  • - 100 g telina (radacina)
  • - 50 g nuca
  • - 2 linguri ulei de masline extravirgin sau alt ulei de calitate
  • - 100 ml lapte de migdale sau de soia
  • - 1 litru supa de legume sau apa
  • - sare - dupa gust

Mod de preparare

Se curata cartofii, telina si ceapa, se taie in bucati nu foarte mici si se pun in vasul aparatului Crock-Pot impreuna cu supa de legume si 1/3 lingurita sare. Setam pe temperatura ridicata, 2 ore, punem capacul si ne vedem de alte treburi.

Cand a trecut o ora si jumatate spalam bine leurda si stevia, le curatam si le taiem in bucati. Le adaugam in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital si le lasam pana se termina timpul de gatire.

Folosind un blender vertical transformam totul intr-o supa cremoasa, adaugand sare dupa gust si laptele de migdale (putem pune mai mult sau mai putin, in functie de cat de lichida vrem sa fie supa).

Prajim nuca intr-o tigaie antiaderenta, fara sa punem ulei. Apoi o tocam si o presaram in farfurii peste supa. Adaugam cate o lingurita de ulei in fiecare farfurie si servim.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise